Naše USLUGE

AUDIO I VIDEO PRODUKCIJA

TELEVIZIJSKA PRODUKCIJA

Naša usluga televizijske produkcije je profesionalna i moderna. Jednostavno rečeno, stvaramo zanimljive i pristupačne sadržaje za televizijske emitere. Naši klijenti iznova sarađuju sa nama zahvaljujući vrhunskim sadržajnim, vizuelnim i zvučnim kvalitetom našeg rada.

AUDIO PRODUKCIJA

Usluga audio produkcije obuhvata dizajn zvuka i tonsku režiju, kao i snimanje OFF naracije. Takodje, iznajmljujemo opremu za snimanje zvuka zajedno sa tehničarem ukoliko imate svog spikera ili sami snimate. Cene iznajmljivanja su pristupačne a za više informacija nas kontaktirajte!

CONTENT MARKETING VIDEO

Video sadržaj je svuda na društvenim medijima. Naš iskusni tim će vam pomoći da izradite video koji će rezultirati šerovanjem.

KORPORATIVNI VIDEO

Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu korporativne video produkcije. Naš cilj je da kreativno odgovorimo na vaše zahteve, stvarajući zanimljiv, informativan i inspirativan sadržaj koji pomaže da ostvarite ciljeve svoje kompanije.
Ovo ne treba da bude samo običan video spot već sadržaj na koji ćete biti ponosni.

PROMOTIVNI VIDEO

Promotivni video za vaš brend, uslugu ili proizvod može biti izuzetno efikasan u privlačenju publike jer komunicira vašu priču na uverljiv način i pomaže izgradnju odnosa sa potencijalnim klijentima. Prikažite se u najboljem svetlu i pokrenite prodaju!

USLUŽNO SNIMANJE

U zavisnosti od potreba, vršimo sve vrste uslužnog snimanja. Od događaja koji su vam važni poput rođendana i venčanja, zatim događaja korporativnog tipa, promotivnih video spotova do televizijskih serijala. Naši snimatelji imaju veliko iskustvo i kvalifikacije koje garantuju da ćete biti zadovoljni..

IZNAJMLJIVANJE OPREME

IZNAJMLJIVANJE OPREME

U potpunosti smo opremljeni za posao i imamo sve što vam je potrebno da napravite savršen
video i audio snimak po vrlo pristupačnim cenama. U našoj ponudi imamo:

 • Video oprema: najnovije 4K kamere i fotoaparati, rasveta, dron za snimanje.
 • Audio oprema: bežični mikrofoni sa bubicom, kondenzatorski mikrofon.

DIGITAL MARKETING

Naši marketing stručnjaci za društvene medije neprestano uče i prilagođavaju svoje metode kako bi održali svoj brend ispred vaše ciljne publike u svakom trenutku. Povećajte svoju online zajednicu i privucite saobraćaj na vašu web stranicu putem moći društvenih mreža. Promovišite svoj brend do prave publike, u pravo vreme.Usluge koje nudimo:

 • Strategija za društvene mreže
 • Facebook Management
 • Instagram Management
 • Twitter Management
 • YouTube Management
 • LinkedIn Management

POSTPRODUKCIJA

Ukoliko vam je potrebna uslužna postprodukcija mi imamo tim iskusnih montažera koji su dostupni 24 časa dnevno što ih čini isplativom i vremenski efikasnom opcijom.Posvećujemo mnogo pažnje postprodukciji te garantujemo da ćemo ispuniti vašu viziju.Usluge koje nudimo:

 • Montaža
 • Prevod i titlovanje
 • Colour Grading & Correction
 • Dizajn zvuka

 • GRAFIČKI DIZAJN

  GRAFIČKI DIZAJN

  Sarađujemo sa dizajnerima čija mašta i kreativnost ne poznaju granice. Klijentima možemo ponuditi kreiranje vizuelnog identiteta, brendiranje i rebrendiranje, zatim dizajn korporativnih materijala (vizitke, fascikle, koverte, brošure, newsletter i sl.), izradu grafike za potrebe video produkcije, kao i web dizajn.

  SPREMNI STE DA ZAJEDNO STVARAMO ILI IMATE PITANJE ZA NAS?
  SPREMNI STE DA ZAJEDNO STVARAMO ILI IMATE PITANJE ZA NAS?
  sr_RS