popularno

Portfolio

Pesmom da život slavimo

Pesmom da život slavimo

Ovo je dokumentarni film u kom nam srca otvaraju članice ženskog muzičkog benda The Frajle koje već 13 godina spaja ogromna ljubav prema muzici.

Muzički spotovi

Muzički spotovi

Naša produkcija sa zadovoljstvom sarađuje sa domaćim i stranim muzičarima, a na ovoj stranici pronaći ćete spotove na koje smo posebno ponosni.
Pričajmo o tome sa Nevenom Buča

Pričajmo o tome sa Nevenom Buča

Pričajmo o tome sa Nevenom Buča je serijal o mentalnom zdravlju, prevenciji i potencijalnim rešenjima za psihološke probleme.
Profesija – 3. sezona

Profesija – 3. sezona

U novih 12 epizoda, upoznajemo se sa poslovima aviomehaničara, TV voditelja, vaspitača, vinara, IT stručnjaka, frizera, astrologa i drugih. Tajne svojih profesija, između ostalih, otkrivaju nam Nataša Ilić (RTV), Ana Emić (RTS), Miloš Šaranović (b92), Sever Zolak, Martin Candir, Milenko Škarić (Skymusic) i drugi.
Svemir na zemlji

Svemir na zemlji

Prvi serijal o stvarima koje su iz istraživanja svemira ušle u svakodnevnu upotrebu.
Vet heroji

Vet heroji

Serijal u 12 emisija prati rad veterinara koji su specijalizovani da leče životinje sa veoma ozbiljnim bolestima, opasnim po život.
Profesija – 2. sezona

Profesija – 2. sezona

Nakon uspešne prve sezone, uplovili smo u novih 12 epizoda naše „Profesije“ i ugostili stjuardere, političare, pisce, poljoprivrednike, policajce, naučnike, stomatologe, psihoterapeute, itd. Imali smo zadovoljstvo da o profesijama razgovaramo sa istaknutim pojedincima kao što su Igor Mirović, Dragana Milošević, Milenko Jovanov, Aleksandar Gatalica, Mirjana Bobić Mojsilović, Krsto Radović, Jasmina Kovačić i drugi.
Naše imanje – 2. sezona

Naše imanje – 2. sezona

Druga sezona predstavila je šest uspešnih mladih poljoprivrednih proizvođača koji su na osnovu kvalitetnih projekata dobili podsticaje države i šest zadruga koje predstavljaju najsvetlije primere zadrugarstva u Srbiji. U novih 12 epizoda učimo mnogo o razvoju samog gazdinstva, promociji i plasiranju proizvoda na tržište, ali i o predanom radu mladih proizvođača.
Pronađite vaš omiljeni video.

Pritisnite Enter / Vratite se na početak pretrage ili prisnite ESC kako biste zatvorili pretragu.

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Classica Nova

Classica Nova – Video production company
Mileševska 40, 11118 Beograd
Srbija

Kontakt podaci

office@classicanova.rs
PIB: 109404999
MB: 21176206

2021. Classica Nova - Sva prava zadržana.