classica nova

O nama

Classica Nova osnovana je 2016. godine u Beogradu. Od osnivanja do danas, proizveli smo na desetine sati kvalitetnog sadržaja koji uključuje TV emisije, dokumentarne filmove, muzičke i promotivne spotove, kao i korporativne filmove.

Misija našeg tima je da svojim zalaganjem kontinuirano doprinosi javnom interesu baveći se temama koje su važne za lični razvoj ali i razvoj društva. Vođeni uverenjem da predanim radom i kreativnošću svet možemo učiniti boljim mestom, stvaramo sadržaje koji na zabavan način edukuju različite generacije (stranica PORTFOLIO). Za realizaciju projekata koristimo vrhunsku opremu i redovno je obnavljamo kako bismo uvek bili u mogućnosti da pružimo kvalitet bez kompromisa.

Dobitnici smo regionalne nagrade “Stvaratelji za stoljeća” za 2021/2022. godinu nakon što je nezavisni Međunarodni komitet sastavljen od eksperata iz više oblasti od 272 kandidata odabrao 60 najboljih u regionu među kojima je i Classica Nova. Čast nam je što smo zahvaljujući dosadašnjem zalaganju prepoznati kao jedni od najzaslužnijih za razvoj preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Ponosni smo na naše autorske TV serijale koji su na televizijskim stanicama emitovani tokom prethodnih godina, ali i na dva dokumentarna filma čije će premijere biti u prvoj polovini 2022. godine. Nedavno smo zakoračili i u svet muzičkih spotova i dobili priliku da za grupu The Frajle uradimo spot za pesmu „Panonskom mornaru“.

Imamo privilegiju da svakodnevno sarađujemo sa velikim brojem inspirativnih uspešnih ljudi kao što su Mirjana Bobić Mojsilović, Aleksandar Gatalica, dr Tijana Prodanović, dr Dragana Ilić, Slobodan Boda Ninković, Marina Maljković, Dejan Savić, Ana Emić, Nataša Ilić, Ivan Bekjarev, Vanja Milačić, Aleksandra Krunić, Sonja Petrović, Filip Filipović, The Frajle, Kaliopi, Tijana Bogićević, Milan Inić Yasserstain, Sever Zolak, Martin Candir i mnogi drugi.

Osim što sarađujemo sa istaknutim pojedincima, veliko nam je zadovoljstvo što smo u prethodnom periodu udružili snage sa nekoliko važnih institucija među kojima se izdvajaju Matematički fakultet Beograd, katedra za astronomiju i Prirodno-matematički fakultet Novi Sad, departman za fiziku. Tehničku podršku za neke od naših projekata dobili smo i od čuvenih međunarodnih institucija kao što su NASA (Sjedinjene Američke Države), kao i Airbus, Francuska.

Naš tim

Po koja reč o nama...

Aleksandra Švonja Classica Nova

Aleksandra Švonja osnivač je i direktor produkcijske kuće Classica Nova. Autor je i producent TV serijala Pričajmo o tome sa Nevenom Buča, Profesija, Naše imanje,...

Aleksandar Korom Classica Nova

Aleksandar Korom rođen je 1982. godine u Novom Sadu, gde je 2001. godine upisao Fakultet tehničkih nauka, smer Inženjerski menadžment na departmanu za...

Vanja Espinar Classica Nova

Vanja Espinar je master dramski i audio-vizuelni umetnik iz oblasti filmske i televizijske produkcije, a u Classica Nova zaposlena je od 2019. na poziciji saradnika...

Naši partneri

Ponosni smo na veliki broj partnera i saradnika.

Pronađite vaš omiljeni video.

Pritisnite Enter / Vratite se na početak pretrage ili prisnite ESC kako biste zatvorili pretragu.

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Classica Nova

Classica Nova – Video production company
Mileševska 40, 11118 Beograd
Srbija

Kontakt podaci

office@classicanova.rs
PIB: 109404999
MB: 21176206

2021. Classica Nova - Sva prava zadržana.