Osnivač i direktor

Aleksandra Švonja

Aleksandra Švonja

Aleksandra Švonja osnivač je i direktor produkcijske kuće Classica Nova. Autor je i producent TV serijala Pričajmo o tome, Profesija, Naše imanje, VET heroji i Svemir na Zemlji, producent je i reditelj dva dokumentarna filma čija se premijere očekuju tokom 2022. godine, kao i više muzičkih i korporativnih video spotova.

Zvanje mastera iz oblasti društvenih nauka stekla je na prestižnom engleskom fakultetu University College London (UCL), a osnovne akademske studije završila je na londonskom Regent’s College. Radno iskustvo sticala je u agencijama McCann Erickson PR odnosno Represent Communications (2011-2014), zatim kao rukovodilac marketinga u kompaniji Agropanonka MTZ Finke (2014-2016). U kabinetima Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (2016-2017) i tokom rada Privremenog organa Grada Beograda (2013-2014) bila je angažovana kao savetnik za komunikacije.

Poseduje međunarodni sertifikat Londonske škole za odnose sa javnošću (LSPR), diplomu Britanskog instituta za odnose sa javnošću (CIPR) za oblast javnog zagovaranja, sertifikat Univerziteta Severne Karoline iz Psihologije popularnosti, kao i sertifikat Centra za razvoj ljudskih resursa i menadžment za diplomatski protokol.

Dobitnica je više od 20 priznanja iz oblasti marketinga i umetnosti među kojima se od nedavno ističe priznanje Privredne komore Vojvodine za industrijski dizajn na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, kao i nagrada dodeljena za kulturu korporativnog nastupa i multikulturni aspekt industrijskog dizajna. U dva navrata je bila dobitnica priznanja grada Novog Sada za izuzetan doprinos nauci i umetnosti.

Govori srpski, engleski, španski i ruski jezik.

Pronađite vaš omiljeni video.

Pritisnite Enter / Vratite se na početak pretrage ili prisnite ESC kako biste zatvorili pretragu.

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Classica Nova

Classica Nova – Video production company
Mileševska 40, 11118 Beograd
Srbija

Kontakt podaci

office@classicanova.rs
PIB: 109404999
MB: 21176206

2021. Classica Nova - Sva prava zadržana.